WE LOVE: PATTERNS GALORE

Today, wedding theme is not about picking the right color scheme anymore. Some weddings are using patterns  for their party decor and stationeries..and they’re not hesitate to expose bright colors. We love these wedding stationeries designed by Dea Adeline from Pretty Party.

Most of the wedding favors I got these years were soft colored with ultra feminine style, but these wedding favors are filled lines and dots in red, green, blue and peach. This geometric patterns speak “modern” out loud..but yet they still look very sweet..and it’s actually why white should always be a primary color.

notes-pretty-party    notes-pretty-party

 

_MG_2214 _MG_2211

So, you love the idea of using geometric patterns, but think that modern patterns and bright colors are way too funky for a wedding? Well, you can use these pattern inspirations for your little parties.

cards-pretty-party

Looking at these sweet ensemble of patterns and colors really can draw a smile on my face. Have a lovely thursday, lovely friends. Xx

Photos courtesy of Pretty Party


Simple, functional, modern, in love with details. Nike menghabiskan masa kecilnya di Kepulauan Riau dan Sulawesi Tenggara, membuatnya merasa berbeda sejak kembali tinggal di Jakarta dan suka menikmati tempat baru. Mulai blogging sejak tahun 2000, bahkan ketika istilah blog belum ada. Ketertarikannya akan dunia media dan kreatif sudah ada sejak masih sekolah. Sebelum menjalankan Living Loving, Nike bekerja selama 7,5 tahun di industri media, kreatif dan digital. Kamu bisa melihat dan menyapanya juga di Instagram (@nikeprima) dan nike (at) livingloving (dot) net

RELATED POST

  1. Tya

    25 October

    manis banget sih, kayaknya pas aku nikah gak nemu yang manis2 gini deh hihihi
    makasih udah sharing nike dan miranti :)

Leave a Reply to Nike Prima Cancel reply

INSTAGRAM
KNOW US BETTER